Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd.
Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Σε όλο τον κόσμο

Τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας:

Κατασκευαστής , Εταιρεία Εμπορίας

Εμπορικές μάρκες:

Κέλουο

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~100

Ετήσια πωλήσεις:

50million-100million

Έτος ίδρυσης:

2006

PC εξαγωγής:

60% - 70%

Εισαγωγή

Η Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd. είναι ένας ισχυρός κατασκευαστής, που παρέχει νέα και μεταχειρισμένα κατασκευαστικά μηχανήματα, κινητήρες και εξαρτήματα.

Τα κύρια προϊόντα που διατίθενται τώρα:

- ολοκαίνουργια κατασκευαστικά μηχανήματα, όπως εκσκαφείς και συμπιεστές τροχαίων κυλίνδρων, και τα εξαρτήματα αυτών των μηχανών.

- Καινούριος κινητήρας Ντόιτς και κινητήρας Βόλβο.

Όλα τα μηχανήματα είναι πρωτότυπα, τα εξαρτήματα είναι πλήρη και σε καλή κατάσταση, η τιμή είναι λογική και η ποιότητα σταθερή.,Η Caterpillar, η Hitachi, η Volvo, η Sany, η Liebherr, η Doosan, η John Deere, η Hyundai, η JCB κλπ.

Οι κινητήρες έχουν πλήρη αξεσουάρ, λογική τιμή και σταθερή ποιότητα.Σινοτρούκ, Deutz, Perkins, Isuzu, Cummins, Hino, Nissan, Hyundai, Daewoo, Xichai, Chaochai, Yuchai, Yunnei, Quanchai, Yangchai, Xinchai και άλλα κινητήρες Συγκρότηση, συναρμολόγηση κιβωτίων ταχυτήτων.

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έτσι ώστε να μπορούμε να συγκεντρώσουμε τους καλύτερους πόρους για τους πελάτες μας.Μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα σε χαμηλή τιμή με εγγυημένη ποιότητα και γρήγορη παράδοσηΠιστεύουμε ότι η προσφορά μας έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από τον τρέχοντα προμηθευτή σας.

Καλωσορίσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσετε την συνεργασία και να πάρετε καταλόγους προϊόντων και τιμές κόστους.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Μηχανή Deutz Προμηθευτής. 2024 excavator-engine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.