Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Ολοκαίνουργιος κινητήρας >
Ναυτικός κινητήρας ντίζελ 4 κυλίνδρων Yanmar 4TNV98 για μικρά αλιευτικά σκάφη

Ναυτικός κινητήρας ντίζελ 4 κυλίνδρων Yanmar 4TNV98 για μικρά αλιευτικά σκάφη

Ντίζελ 4κύλινδρος κινητήρας Yanmar

Μηχανή Yanmar 4TNV98

Ναυτικό ντίζελ 4 κύλινδρος 4TNV98

Τόπος καταγωγής:

Ιαπωνία

Μάρκα:

Yanmer

Αριθμό μοντέλου:

4TNV98

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα μηχανών:
Μηχανή Yanmer
Μοντέλο κινητήρα:
4TNV98
Καθορισμένη ταχύτητα:
2500 στροφές/ώρα
Σύστημα καυσίμου:
Άμεση έγχυση
Σύστημα ψύξης:
Υδατοψυγμένα
Τύπος κινητήρα:
Ντίζελ
μέγιστη παραγωγή:
51.1KW
Μετατόπιση:
3.319L
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 μ.σ.
Τιμή
Negotiable
Χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Όροι πληρωμής
Λ/Κ, D/A, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
10000 PC/Month
Περιγραφή του προϊόντος

Ναυτικό ντίζελ Yanmar 4 κύλινδρος 4TNV98 για κινητήρα μικρών αλιευτικών σκαφών

Περιγραφή του προϊόντος:

  • Σημερινός κύλινδρος, 4 κύκλους, ντίζελ με ψύξη νερού.
  • Μείωση των εκπομπών (δηλ. καθαρότερος κινητήρας).
  • Μηχανές IDI: θάλαμος καύσης, μηχανική αντλία εξοπλισμού έγχυσης καυσίμου.
  • Μηχανές DI: γωνία τοποθέτησης του ακροβωτίου, θάλαμος καύσης, εξοπλισμός έγχυσης καυσίμου (μπούμπα MP, ακροβώτιο έγχυσης καυσίμου).
  • Μείωση του επιπέδου θορύβου (δηλ. πιο ήσυχος κινητήρας)

Χαρακτηριστικά:

Για χρόνια, η YANMAR έχει αφιερωθεί στην παραγωγή κινητήρων υψηλής απόδοσης,με επαγγελματικές ομάδες από κάθε τμήμα - από τη βασική έρευνα και ανάπτυξη μέχρι την παραγωγή και την υποστήριξη μετά την πώληση - που προσπαθούν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Το εξαιρετικό μας σύστημα ελέγχου ποιότητας εγγυάται ότι οι κινητήρες μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και πληρούν τις ειδικές απαιτήσεις όλων των πελατών.

Από εδώ και πέρα, προσπαθούμε να είμαστε ο απόλυτος συνεργάτης σας όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις σας και κάνοντας τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Ονομασία του κινητήρα Μηχανή Yanmar
Μοντέλο κινητήρα 4TNV98
Τύπος κινητήρα Ντίζελ
Μέγιστη απόδοση 52.1 kW / 2500 στροφές / λεπτό
Μετατόπιση 3.319L
ΡΡΜ 2500
Σύστημα καυσίμου Άμεση ένεση
Βάρος 235 κιλά
Σύστημα εκκίνησης Ηλεκτρικό
Καθορισμένη ταχύτητα 2500 στροφές/ώρα
Εγγύηση 1 έτος

Εφαρμογές:

Ο κινητήρας Yanmar είναι ένας αξιόπιστος βιομηχανικός κινητήρας με το εμπορικό σήμα Yanmar και την καταγωγή του στην Ιαπωνία.Ο κινητήρας Yanmar είναι εξαιρετικά αποδοτικός στη λειτουργία του και το σύστημα αποδοτικότητας καυσίμου του εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμουΟ κινητήρας είναι αξιόπιστος και ανθεκτικός.παρέχοντας αξιόπιστη πηγή ενέργειας για τις πιο απαιτητικές εργασίεςΜε το προηγμένο σύστημα έγχυσης καυσίμου και την τεχνολογία τουτουρμποφόρτερ, ο κινητήρας είναι σε θέση να παρέχει τη μέγιστη αποδοτικότητα καυσίμου, παρέχοντας παράλληλα αξιόπιστες και σταθερές επιδόσεις.το προηγμένο σύστημα λιπαντικής διασφαλίζει ότι ο κινητήρας διατηρείται σε καλή κατάσταση ανά πάσα στιγμή για τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστίαΜε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η μηχανή Yanmar είναι η τέλεια επιλογή για μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση μηχανών Yanmar

Η Yanmar Engine προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας.από τη συνήθη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων έως τις ολοκληρωμένες επισκευές και αντικαταστάσεις κινητήρωνΟι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν με τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχετε με τον κινητήρα Yanmar σας.

Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε έγκαιρες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του κινητήρα σας.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία άλλων υπηρεσιών, όπως ανταλλακτικά και αξεσουάρ κινητήρα, ρουτίνα συντήρησης και συντονισμού και αναβάθμισης της απόδοσης.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες., και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κρατήσουν τους κινητήρες Yanmar τους να λειτουργούν με τις καλύτερες επιδόσεις.

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή μηχανών Yanmar

Οι κινητήρες Yanmar συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται στους πελάτες σε ένα ασφαλές κουτί.ο κινητήρας είναι ασφαλισμένος με επένδυση αφρού για την αποφυγή περαιτέρω βλάβηςΤο κουτί περιλαμβάνει επίσης ένα σύνολο οδηγιών για την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της ορθής εγκατάστασης και συντήρησης του κινητήρα.και επικοινωνήστε με την Yanmar απευθείας αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσειςΕάν ο πελάτης δεν είναι σε θέση να εγκαταστήσει τον κινητήρα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν πιστοποιημένο τεχνικό της Yanmar για βοήθεια.

Ο πελάτης θα πρέπει να επιθεωρήσει τον κινητήρα κατά την παράδοση για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει ορατή βλάβη.Εάν ο πελάτης δεν επικοινωνήσει με την Yanmar εντός 7 ημερών από την παράδοση, θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές στον κινητήρα.

Γενικά ερωτήματα:

Ερωτήσεις και απαντήσεις για την Yanmar Engine

Ερώτηση 1: Ποια είναι η επωνυμία της μηχανής Yanmar;
Α1: Το εμπορικό σήμα της μηχανής Yanmar είναι Yanmar, η οποία προέρχεται από την Ιαπωνία.

Ε2: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της μηχανής Yanmar;
Α2: Ο κινητήρας Yanmar είναι γνωστός για την αξιοπιστία και την αντοχή του. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με χαμηλή δόνηση, θόρυβο και κατανάλωση καυσίμου.

Ε3: Ποια είναι η εφαρμογή της μηχανής Yanmar;
Α3: Ο κινητήρας Yanmar χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τύπους οχημάτων, όπως ελκυστήρες, κατασκευαστικές μηχανές, ναυτιλιακές μηχανές, γεννήτριες κλπ.

Ε4: Ποιο είναι το πλεονέκτημα της μηχανής Yanmar;
Α4: Ο κινητήρας Yanmar έχει εξαιρετικές επιδόσεις και αποδοτικότητα.

Ε5: Ποια είναι η συντήρηση της μηχανής Yanmar;
Α5: Η τακτική συντήρηση είναι σημαντική για κάθε κινητήρα.και άλλα εξαρτήματα τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του κινητήρα Yanmar.

Προφίλ εταιρείας και πιστοποιητικά:

Η Hebei Keluo Construction Machinery Co., Ltd είναι ένας ισχυρός κατασκευαστής νέων και μεταχειρισμένων κατασκευαστικών μηχανών, κινητήρων και εξαρτημάτων.έχει εργαστεί στην βιομηχανία για περισσότερα από δέκα χρόνια και έχει ιδρύσει την Shijiazhuang Hanjiu TechnologyΟι εταιρείες αυτές επικεντρώνονται σε υδραυλικές αντλίες και ανταλλακτικά.Τώρα έχουμε αντιπροσώπους σε περισσότερες από μια ντουζίνα χώρες καιπεριφέρειες του κόσμου.

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έτσι ώστε να μπορούμε να συγκεντρώσουμε τους καλύτερους πόρους για τους πελάτες μας.Μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα σε χαμηλή τιμή με εγγυημένη ποιότητα και γρήγορη παράδοσηΥποσχόμαστε ότι όλα τα μηχανήματα είναι πρωτότυπα, και τα αξεσουάρ είναι πλήρη σε καλή κατάσταση.

Ναυτικός κινητήρας ντίζελ 4 κυλίνδρων Yanmar 4TNV98 για μικρά αλιευτικά σκάφη 1
Ναυτικός κινητήρας ντίζελ 4 κυλίνδρων Yanmar 4TNV98 για μικρά αλιευτικά σκάφη 2

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Μηχανή Deutz Προμηθευτής. 2024 excavator-engine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.